Team Allofruits

Panier Cadeau team mate

Géry

Happiness Officer

Géry heeft het talent te kunnen goochelen met onze producten. Altijd op de hoogte van de nieuwste Brusselse trends, tovert hij elke keer weer nieuwe concepten die zich omvormen tot onze heerlijke geschenkmanden.

Panier Cadeau team mate

Christophe

Chief Happiness Officer

Christophe is de motor van ons dynamische team. Fearless en go-getter Christophe is een geboren ondernemer, altijd bereid om innovatieve ideeën te realiseren. De dag kent voor hem geen einde. 100% inzet en dat tot het laatste werk. 

Het verhaal

Milestone, Panier Cadeau history

Sinds 1996

Uit de passie voor fruit zag Allofruits 21 jaar geleden het levenslicht. Sindsdien staan wij garant voor smaakvolle en prestigieuze fruitmanden bereid met kwaliteitsproducten. 

Milestone, Panier Cadeau history

Onze beste klanten

Allofruits heeft alle grote Belgische bedrijven overtuigd door middel van een strategie op basis van kwaliteit en lokale producten. De attente ondernemers waren er snel bij om hun werknemers te verwennen met onze geschenkmanden bij allerhande evenementen: huwelijken, geboorten, promoties, pensioenen, met een mooie fruitmand verwennen.

Milestone, Panier Cadeau history

Lokale ambachtelijke producten

Geleidelijk aan worden, naast fruit, ook delicatessen in onze geschenkmanden opgenomen: Champagne, foie gras, zoete en hartige koekjes, chocolade, regionale producten, etc. De leveranciers zijn vooral lokale ambachtslieden die biologische producten aanbieden. Sinds 2015 zijn ook non food manden beschikbaar. The sky is the limit. 

Milestone, Panier Cadeau history

Sinds 2015, PanierCadeau.be !

Om onze doelstellingen in praktijk te brengen, biedt ons bedrijf  twee verschillende merken:  Allofruits.be als onderneming voor fruitmanden (wekelijkse levering, abonnementen, vergaderingen, etc.) en Paniercadeau.be voor gastronomische geschenkmanden, al dan niet door bedrijven besteld, voor vrienden, kennissen of collega’s…