FAQ

Producten

Onze producten zijn voornamelijk Belgisch, geproduceerd in België. Wij zijn voorstander van de lokale industrie en we kennen onze producenten persoonlijk, stuk voor stuk professionele ambachtslieden. 

Wij zijn voorstander van Belgische en biologische producten. Onze vruchten, onze koekjes, onze honing, onze sappen en onze bieren zijn bio.

Manden

Onze manden zijn gerangschikt per thema (geboorte, goed herstel, enz.) Of producten (wijn, chocolade, enz.). In onze onlinewinkel, vindt u gemakkelijk de mand die u zoekt.  

Ja. U kunt gratis een klein bericht toevoegen. De boodschap wordt met de hand  geschreven op een klein kaartje en bij de mand gevoegd. 

Ja. Stuur gewoon de kaart of het object naar onze werkplaats. We doen de rest. Neem contact met ons op 02/646.65.75.

Onze manden zijn gemaakt uit riet of bamboe. Deze kunnen dus daadwerkelijk nuttig zijn voor de ontvanger van het geschenk.

We zijn flexibel en kunnen een volledig op maat gemaakte mand aanbieden. Bekijk hiervoor de rubriek manden op maat of neem contact met ons op (info@paniercadeau.be – 02 646 65 75). Vermeld uw budget en de producten die u wenst in de mand. Wij stellen u vervolgens een geschikte samenstelling voor. 

Bestellingen

U kunt bestellen:

  • Per telefoon op het nummer 02/646.65.75 (9H-18H maandag to vrijdag)
  • E-mail info@paniercadeau.be
  • Op onze online shop

Levering

Voor bestellingen van 1 tot 10 manden voor 18u, garanderen wij een levering de volgende werkdag in gans België. Voor grotere bestellingen, gelieve ons te contacteren op het nummer 02/646.65.75.

In Brussel is het eventueel mogelijk te leveren op de dag van de bestelling. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

WIJ LEVEREN NIET TIJDENS WEEKENDS! Met uitzondering van feestperiodes en grote bestellingen. 

Ja, wij leveren in heel Europa. Hiervoor zullen de verzendkosten worden aangepast. Zie volgende vraag.

Afhaling ter plaatse (Huidevettersstraat 62, 1000 Brussel) : Gratis

Brussel: €10 

Vlaanderen en Wallonië: €15

Europa: €25-50

Ja. Alle bestellingen kunnen worden opgehaald in onze werkplaats (Huidevettersstraat 62, 1000 Brussel). In dit geval zullen geen leveringskosten worden aangerekend.

Betalingen

Op de onlineshop kan u betalen met: 

– Visa/Mastercard/Maestro/BANCONTACT: kies de Ogone betaalmethode en het gebruik van uw creditcard. Uw betaling zal worden onmiddellijk worden uitgevoerd. 

– door overschrijving: indien u deze optie kiest, wordt uw bestelling geleverd en betaalt u achteraf op basis van een factuur die u wordt verzonden per e-mail. 

– CASH: alleen als u de mand in onze werkplaats komt ophalen (zie vorige paragraaf).

Indien u bestelt via e-mail of per telefoon:

door overschrijving: indien u deze optie kiest, wordt uw bestelling geleverd en betaalt u achteraf op basis van een factuur die u wordt verzonden per e-mail. 

– CASH: alleen als u de mand in onze werkplaats komt ophalen (zie vorige paragraaf).